Svájci befektetési arany márkák

Az aranyba való befektetés során számos márka közül lehet választani. De melyek a leghíresebb svájci befektetési arany márkák? A svájci gyártmányú termékek, amelyek hosszú múltra tekintenek vissza, és a világ legjobb aranygyártóinak hírnevét élvezik. Ennek köszönhetően világszerte a népszerűbbek a befektetők körében. Ez a cikk áttekintést nyújt a piacon ma kapható néhány legelismertebb svájci befektetési arany márkáról.

1. PAMP Suisse

PAMP Suisse

A PAMP Suisse egy elismert svájci nemesfém-finomító, amely az 1970-es évek óta a világ legjobb minőségű nemesfémrudakat és érméket gyártja.

A vállalat jól ismert a kiváló minőségű arany- és ezüsttermékeiről, amelyek széles körben elismertek, mint a befektetési minőségű arany és ezüst egyik legmegbízhatóbb forrása a piacon. A PAMP Suisse gyűjtőknek szánt érmék, rudak széles választékát, valamint emlékérméket is gyárt, amelyek mindegyike szigorú minőségi előírásoknak megfelelően készül.

A vállalat elkötelezett amellett, hogy a vásárlók számára a legmagasabb minőségű befektetési minőségű nemesfémeket biztosítsa, és minden PAMP Suisse termék a vállalat által aláírt „assay” tanúsítvánnyal rendelkezik, amely biztosítja a vásárlókat a termék eredetiségéről és tisztaságáról.

A PAMP Suisse elkötelezett az etikus beszerzés mellett is, és a vállalat által előállított összes aranyat és ezüstöt felelős és fenntartható forrásokból szerzi be.

Tudjon meg többet: Befektetési aranyrúd vásárlás

2. Argor Heraeus

Az Argor Heraeus egy svájci nemesfém- és technológiai csoport, amelynek székhelye a svájci Mendrisio városában található.

A vállalatot 1951-ben alapították, és ma az arany, ezüst, platina és palládium vezető finomítója és feldolgozója. Az Argor Heraeus különösen jól ismert kiváló minőségű arany- és ezüstrudakról és érmékről, amelyekben a befektetők már több mint fél évszázada megbíznak.

Az Argor Heraeusnál elkötelezettek a legmagasabb etikai normák betartása és az ügyfelek számára a legmagasabb minőségű termékek és szolgáltatások nyújtása iránt. A nemesfémiparban szerzett szakértelmük egyedülálló, és továbbra is elkötelezettek abban, hogy ügyfeleiknek a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsák.

Ezen túlmenően az Argor Heraeus erősen elkötelezett a környezetvédelem iránt, és nagymértékben befektetett a megújuló energiába és más, a megújuló energiaforrásokba.

3. Valcambi

Valcambi

A Valcambi egy svájci székhelyű nemesfém-finomító. Az arany, ezüst, platina és palládium termékek vezető gyártója. A vállalat 1961-es alapításától kezdve a világ egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb nemesfém-finomítójává nőtte ki magát.

A vállalat minőség és biztonság iránti elkötelezettségét bizonyítják a szigorú minőségbiztosítási folyamatok, amelyek többszintű tesztelést és ellenőrzést foglalnak magukban.

A Valcambi számos terméket gyárt, az aranyrudaktól és érméktől kezdve az ipari termékeken át az ékszerekig. A Valcambi termékei a befektetők és a gyűjtők körében egyaránt keresettek, és a vállalat minőség és biztonság iránti elkötelezettsége biztosítja, hogy a termékek a legmagasabb színvonalat képviselik.

Még több info: ÚBefektetési arany érme vásárlás

4. Metalor

A Metalor Technologies svájci székhelyű, globális vezető vállalat a nemesfémiparban. Az 1852-ben alapított Metalor az iparág megbízható nevévé vált, innovatív és megbízható termékeket és szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek.

A hét országban több mint 1500 alkalmazottal rendelkező Metalor képes a nemesfémek széles skálájának előállítására, finomítására, vizsgálatára és gyártására, beleértve az aranyat, ezüstöt, platinát, palládiumot és ródiumot.

A Metalor további szolgáltatásokat is kínál, mint például a nemesfémek elemzése, tanúsítása és újrahasznosítása.

A Metalor büszke a fenntarthatóság és a felelős beszerzés iránti elkötelezettségére, ami a környezeti hatást csökkentő új technológiák és eljárások folyamatos fejlesztésében nyilvánul meg.

A Metalor innovatív megoldásainak és megbízható szolgáltatásainak köszönhetően vezető szerepet tölt be az iparágban, és a fenntarthatóság iránti erős elkötelezettségének köszönhetően világszerte elnyerte ügyfelei bizalmát.

5. UBS

UBS

Az UBS aranyrudak az egyik legnépszerűbb befektetés azok számára, akik portfóliójukat diverzifikálni és az infláció ellen fedezni szeretnék.

Ezek a rudak 99,99%-os tisztaságú aranyból készülnek, és népszerű választás azon befektetők számára, akik vagyonuk tárolásához kézzelfogható eszközt keresnek. Az UBS aranyrudak 1 grammtól 1 kilogrammig terjedő méretben kaphatók, így a befektetők egyéni igényeiknek megfelelő mennyiségű aranyat vásárolhatnak.